Tøjudsalg på nettet oplever voldsom vækst

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Tøjudsalg på nettet oplever voldsom vækst

Forestil dig en verden, hvor du kan bestille modetøj fra din kontorstol og leveret direkte til din hoveddør. For ti år siden var det scenarie udelukkende drømmetænkning. Sådan er det langt fra i dag, hvor tøjhandlen på nettet bare vokser og vokser. Også i lille Danmark, hvor tøjbutikker på nettet hvert år omsætter for milliarder af kroner.

 

Der er mange gode grunde til, at tøjudsalg på nettet, eller outlets på nettet, som de også bliver kaldt, er så populære. For det første er tøjet meget billigere end i fysiske butikker. Og mange danskere kan simpelthen ikke stå for det faktum, at du får det samme modetøj til kraftigt reducerede priser.

 

En af grundende til, at tøjet er billigere på nettet, er, at tøjbutikkerne på nettet ikke skal betale for dyre lokaler på samme måde, som fysiske tøjbutikker skal. En tøjbutik på nettet skal typisk kun have faciliteter til lager og eventuel administration, og det er med til at sørge for, at tøjbutikkerne kan sælge tøjet endnu billigere end deres modparter i den fysiske verden.

En anden grund til onlinebutikkernes store succes er, at det simpelthen er lettere og mere bekvemt for mange at købe tøj på internettet. Betalingsforløbet er ganske simpelt og pakkerne bliver leveret direkte til døren – eller til kontoret, hvis du foretrækker det sådan. Og selvom de fysiske butikker hader det, er der også nogle kunder, som prøver tøjet i butikkerne først for senere at købe det på nettet.

 

Alt det kombineret med, at nethandlen i dag er mere sikker end nogensinde før, gør, at tøjsalget vokser og vokser. Alle danskere, både unge og ældre, køber tøj på nettet, da der er så mange penge at spare.

 

Vi kan bla. andet anbefalde:

 

aShoeAffair.dk – en luksus netshop for dig, der elsker sko!

 

Trendhim.dk – Accessories og smykker til mænd

 

StarFashion har unikt tøj til piger fra landets førende mærker: Gabba, Diesel, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden og mange flere. Kig forbi netbutikken!

 

Startdato:
Slutdato:

Butik:

Adresse:

Link:

Kategori:

Der er lukket for kommentarer.